Djuren vi minns

Lillan 24/8-08-----26/2-14

Lillan ca 1 år gammal med på ett ponnykalas var tvungen ta en liten paus - man blir trött ibland. Älskade Lillan - ingen kan vara så speciell som du!

Den hemska dagen har kommit då Lillan mini mini shetland endast 76,5cm hög har lämnat oss och rest till de evigt gröna ängarna i hästhimlen. Hon är djupt saknad av oss och Sigge.

Lillan var bara 5år skulle fyllt 6 år den 24/8-2014. Hon var med och la grunden till Ponnykalaset. Barnkalasen som sen blev jättepopulära var Lillans förtjänst och hon var alla barns favorit, hon var med från första start och gjorde succé 1 år gammal. Hon hade sin lilla pojkvän Sigge och de gjorde många hyss tillsammans men det var Lillan som bestämde över Sigge vad han skulle göra och fick göra. Confetti som var äldst tittade mest på försökte uppfostra dem ibland då det blev förmycket stoj. Lillan har rymt många gånger tagit Sigge med sig då han vågade krypa genom staketet, han är inte lika modig som Lillan var.

LILLAN LEVER KVAR I VÅRA MINNEN HON VAR EN STOR KARAKTÄR I EN LITEN KROPP

DÄRFÖR BLEV LILLAN EN ÖVERLEVARE I VÅRA HJÄRTAN - SOM VI KOMMER MINNAS FÖR ALLTID.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.08 | 09:57

Hej skicka ett mejl till ponnykalaset@hotmail.com
bif. telefonnummer kommer vi kontakta Er.

...
15.08 | 10:29

Hej jag skulle vilja ha lite pris info jag ska ha kalas för min son två års kalas detta på våran bakgård bor i villa, i Södertälje den 30 sep
Mvh Melina

...
13.09 | 13:29

Skulle vara underbart att erbjuda barncancerdrabbade barn i Sockholm! Ponnyridning i trädgård eller utanfÖr sjukhus i Hagaparken!! Hör gärna av er!

...
01.08 | 04:14

Hej vad kostar ridning?
Mvh Sumeyya

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS